Welkom

Welkom op de website van handbalvereniging White Demons. We vinden het leuk dat je een bezoek brengt aan onze actieve, bruisende vereniging, die circa 210 leden telt. Sinds 1973 spelen we handbal, tegenwoordig zowel op topsportniveau als in de breedtesport. Sportieve vriendschap is onze leus. Lees vooral verder op deze website om ons beter te leren kennen. 

Indeling taken

White Demons kan alleen succesvol zijn als iedereen haar/zijn steentje bijdraagt. Van alle leden (ouders van jeugdleden) wordt daarom verwacht dat je een bijdrage levert. Naast commissies, teambegeleiding e.d. gaat het om de volgende taken:

  • Het fluiten van wedstrijden
  • Tijdwaarneming van wedstrijden
  • Bardienst
  • Reguliere schoonmaak
  • Hoofdtrainers

Deze beschikbare taken worden inzichtelijk gemaakt in het online vrijwilligerssysteem.

Meer informatie lees je hier.

Programma, uitslagen en standen

Voor het programma, de uitslagen en de standen, zie www.handbal.nl.

Sponsorkliks

Doe jij je online aankopen al via SponsorKliks? Als je dit doet, steun je heel simpel de vereniging. Lees hier meer of bestel direct en klik hiernaast op het logo van SponsorKliks.

Gezocht: leden die zich willen inzetten voor de vereniging

Er is momenteel een aantal vacatures. Voor meer informatie klik hier.

Nieuwe leden

Wij verwelkomen de volgende nieuwe leden:
Noah, Daphne en Esther

Laatste nieuws

Coronamaatregelen seizoen 2020-2021
In verband met het coronavirus zijn we voorlopig genoodzaakt om alle wedstrijden af te gelasten en ook de trainingen voor de seniorenteams. Wanneer de details van de maatregelen duidelijk zijn, volgt meer info over hoe we de draad weer kunnen oppakken. Op dit moment geldt gezondheid voor alles. Lees hier meer over de maatregelen die al golden. 

Try-Out Sports
Basisschoolkinderen kunnen zich van maandag 28 september t/m zondag 18 oktober online inschrijven voor Try-Out Sports in Tilburg. Ook bij White Demons kunnen kinderen een proeftraining komen doen. Try-Out Sports is een initiatief van de gemeente Tilburg om laagdrempelig kennis te maken met het sportaanbod in Tilburg. Dus, stimuleer je klasgenootjes, buurkinderen, neefjes, nichtjes op de basisschool voor drie proeftrainingen bij White Demons!

Stem nu voor Rabo Clubsupport
Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Leden van Rabobank Hart van Brabant mogen nu hun stem uitbrengen. Mogen wij op jouw stem rekenen? Stem voor 25 oktober in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport.

De Grote Club Actie is van start
Sinds zaterdag 19 september 2020 kan je loten (ver)kopen om onze vereniging te steunen! Help jij mee? Via https://clubactie.nl/lot/white-demons/290117 kan iedereen loten kopen! Onze jeugdleden hebben een persoonlijke verkooppagina en een verkoopboekje voor de verkoop van loten. Loten zijn € 3,00 per stuk (80% voor White Demons).
Ook de superloten zijn weer beschikbaar: voor € 150,- koop je 50 loten. Interesse? Gebruik deze link en/of geef het door aan Saskia Bergmans.

Textielactie 2020
Ook dit najaar wordt vanuit de gemeente Tilburg weer een Textielactie georganiseerd. Hoe leuk zou het zijn als we weer voor de verdubbeling van het geld kunnen gaan!!
Ruim dus kledingkasten op! Vraag familie en vrienden om textiel, koop nieuwe gordijnen en lever de oude met ander textiel aan bij De Kraacht!!

Op de volgende data en tijdstippen is De Kraacht open om het textiel in te leveren:

  • woensdag 11 november tussen 19.00 en 20.00 uur
  • zondag 15 november tussen 9.00 en 10.30 uur

Pestprotocol
Pesten komt overal en te vaak voor. Sportverenigingen zijn daarop helaas geen uitzondering. Daarom is door de vertrouwenspersonen van White Demons (dit zijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) een pestprotocol opgezet. Dit protocol helpt bij het tijdig signaleren van pestgedrag en om de betrokkenen op de juiste manier te benaderen. Het stelt jou als lid en de vereniging in staat om op te kunnen treden tegen pestgedrag. Op deze manier staan we als leden en vereniging samen sterk tegen pesten en sport een ieder met plezier.