Textielactie

Textielactie 2021

We kunnen voortaan het hele jaar door textiel aanleveren. Hiervoor staat er voortaan een kledingcontainer in het ballenhok van De Kraacht. Omdat tijdens de trainingen het ballenhok open is, kan je op die momenten dus altijd zakken met kleding inleveren. 

Voor iedere kilo textiel krijgen we € 0,25. Daarnaast wordt aan het einde van het jaar gekeken welke school/vereniging het meeste opgehaald heeft. De twee die het meeste ingezameld hebben, krijgen dan nog eens € 0,25 per ingezamelde kilo's over dat jaar (verdubbeling). Wij hopen gedurende het jaar veel zakken vol textiel in te zamelen.

Let op!! De ingang aan de zijde van de Rauwbrakenweg is afgesloten. De aanrijdroute voor autoverkeer is tegenwoordig via de Koningsoordlaan. Hier is een groot parkeerterrein. De Kracht is aan de zijde van het parkeerterrein geopend tijdens de inzamelingsmomenten.

Wat kun je inleveren?

Zie hier wat je kunt inleveren.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Eerder afgeronde Textielacties

Najaar 2020

De uitslag van de textielactie najaar 2020 is binnen. Helaas zijn we net buiten de verdubbelaar gevallen. We zijn op de derde plaats geëindigd, met 4.400 kilo aan textiel. Het verschil met de nummer 2, de harmonie in Udenhout, was niet groot maar helaas hebben we het onderspit moeten delven met een verschil van slechts 100 kilo. Tegen de nummer 1, badmintonclub Tilburg, viel niet op te boksen met ruim 13.000 kilo. De penningmeester krijgt dus dit jaar € 1.100,- op de rekening van White Demons bijgeschreven. Bedankt voor iedereen die weer mee ingezameld heeft.

Afgelopen jaar hebben we met de hele vereniging hard gespaard voor de textielactie. Dat was ook wel te merken. Kleedkamer 4 lag vol en kleedkamer 3 was ook voor meer dan de helft gevuld. Dit was dan ook zoveel dat het niet met drie of vier man te doen was om de container te vullen. Dus is in de ochtend een app verstuurd naar alle teams voor hulp tussen 15.00 en 16.00 uur en eventueel nog een uurtje in de avond. Hoe mooi is het dan om, om 15.00 uur, steeds meer mensen aan te zien komen die de handen mee uit de mouwen steken en die al het textiel uit kleedkamers 3 en 4 's middags al in de container krijgen.  

Tot slot nog een gejatte quote: "Eendracht maakt macht, maar bij ons Kracht!!"

      

Najaar 2019

De textielactie voor 2019 zit er weer op. Namens Carolien Segers en White Demons bedanken we iedereen die meegeholpen heeft om dit resultaat te behalen! We hebben met z'n allen erg goed ons best gedaan. Kasten zijn weer opgeruimd en daarnaast helpen we ook het milieu door het recyclen van textiel. Vanuit White Demons hebben we een bijdrage geleverd aan de actie met 4.198 kilo textiel. Zover wij weten hebben we dit nog nooit gehaald. Het goede nieuws is dat we hiermee de tweede plek hebben behaald en dus ook de verdubbelaar binnenslepen. Na de prijsuitreiking op 12 december is een bedrag van 2.099 euro overgemaakt naar ons.

Najaar 2018

Ook het najaar 2018 hebben we als vereniging meegedaan met de Textielactie van de gemeente Tilburg. In totaal hebben 1.515 kg aan textiel opgehaald. Helaas zijn we daarmee niet in de top 2 geëindigd. Maar alsnog hebben we € 0,25 per kilo ontvangen. Dus een bedrag van € 378,75 wordt bijgeschreven op de rekening van White Demons.

Voorjaar 2018

We doen inmiddels een aantal jaren mee met de Textielactie van de gemeente Tilburg. Met 2e en 3e plaatsen heeft dit altijd wel geresulteerd in verdubbeling, maar nooit in de winst. Dat is deze keer veranderd. Met 3.095 kilogram zijn we dit jaar op de eerste plaats geëindigd. Wat gaat inhouden dat onze penningmeester € 1.547,50 bijgeschreven gaat krijgen op de rekening. Wij bedanken dan ook iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan dit resultaat hartelijk. Een speciaal bedankje naar naar Carolien Segers en de vrijwilligers van de Meimarkt. Want zonder jullie inspanningen hadden we dit resultaat niet behaald.

Najaar 2017

En ja hoor. Het is ons weer gelukt. Bij de Textielactie najaar 2017 zijn we 2e geworden. Dat betekent dat we wederom de verdubbelaar hebben. Gezamenlijk hebben we met alle leden 1.830 kg opgehaald, wat goed is voor een bedrag van € 915,00. De cheque is inmiddels weer overgedragen aan onze penningmeester.Op naar het voorjaar 2018. Ook dan zullen we weer meedoen. De gemeente wil het dan wel in een ander jasje gaan steken omdat de afgelopen jaren telkens dezelfde 2 verenigingen met de verdubbelaar aan de haal gingen, o.a. White Demons dus. Hoe de nieuwe actie eruit gaat zien, is nog niet bekend. Dit zal in het voorjaar duidelijk worden.

Najaar 2016

De uitslag van de Textielactie van najaar 2016 is binnen. Als White Demons zijn we wederom 2e geworden, met een geweldige inzameling van 2.434 kg. Dit betekent dat we weer een verdubbeling gaan ontvangen en penningmeester Ries dus € 1.217,- op de rekening van White Demons bijgeschreven krijgt. Uiteraard kon dit resultaat niet gehaald worden zonder de hulp van alle leden van White Demons en hun familie en vrienden. Hartelijk dank hiervoor!!!!

En op naar de voorjaarsinzameling, waar we weer gaan proberen om in die top 3 te komen. Wij hopen ook dan weer op veel textiel voor de actie!

Voorjaar 2016

Ook in het voorjaar van 2016 hebben we deel genomen aan de Textielactie van de gemeente Tilburg. Het laatste moment om textiel in te leveren was in het weekend van 16/17 april jl. De uitslag van de textielactie 2016 is weer binnen. En ja hoor, het is weer gelukt om bij de top 3 te komen. Ondanks de korte inzamelperiode hebben we met z'n allen toch nog 2.160 kilo textiel opgehaald. Met de verdubbeling weer goed voor € 1.080,-. Iedereen dus weer van harte bedankt voor het inzamelen. Onze penningmeester is weer blij met dit extraatje.

Volgend jaar doen we natuurlijk weer mee! Dus heb je textiel, na de zomervakantie is kleedkamer 6 weer beschikbaar. Wil je in de winterperiode textiel kwijt, laat het dan even weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan maken we een afspraak zodat je het textiel niet thuis in de weg hebt staan.

2015

In het seizoen 2014-2015 is veel textiel ingezameld. Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet bij de textielactie! Echt overal kwam textiel vandaan; eigen kledingkasten, kledingkasten bij familieleden, maar ook bijv. teveel bestelde shirts bij een school in Tilburg. Daarnaast bedrijfskleding die vervangen werd en aan het einde van de meimarkt werd ook nog ingezameld bij de diverse stands die textiel over hadden. Tijdens de Textielactie 2015 hebben we daardoor als vereniging 2.472 kilo aan textiel opgehaald hebben. Voor iedere kilogram ontvingen we een bedrag, en voor de drie verenigingen/scholen die eindigden in de top 3 was er een verdubbelaar. In 2015 hebben we dit bedrag dus weten te verdubbelen naar € 1.236,-. Een prestatie van formaat! Nogmaals bedankt!!!