Welp van de week

Voor de jeugd organiseert White Demons de Welp van de Week. Als Welp van de Week ben je de belangrijkste supporter van Dames 1 of Heren 1. Daarom kom je op een zaterdagavond in sportkleding naar sporthal ’t Ruiven, om samen met je ouders een handbalwedstrijd van Heren 1 of Dames 1 bij te wonen. Jij mag de eerste helft van de wedstrijd samen met de wisselspelers op de bank zitten. Je krijgt daarvoor een T-shirt met alle handtekeningen van de spelers erop. Die doe je aan en mag je na de wedstrijd houden. Als de scheidsrechters het goed vinden, mag je ook de eerste bal van de wedstrijd gooien. Je ouders blijven op de tribune zitten. Na de rust kun je dan daarbij gaan zitten voor de tweede helft van de wedstrijd. In de pauze krijg je drinken met iets lekkers. Wie wil dat nou niet???? O ja…. je mag kiezen of je bij Dames 1 of bij Heren 1 wilt zijn. En het is alleen als er thuis gespeeld wordt.

Als deze leuke avond voorbij is, maak je een klein verslagje (dat stuur je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Deze wordt samen met de gemaakte foto’s op de site gezet!!!

Klik hier door voor meer informatie.  Heb jij of je ouders nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil jij dit meemaken, geef je dan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wie is er Welp van de Week in het seizoen 2019-2020?

 • Julia (8 februari 2020)
  "Hallo, ik ben Julia. Ik ben tien jaar en speel in de E1. Op zaterdag 8 februari mocht ik “Welp van de Week” zijn bij een wedstrijd van Dames 1.
  Toen we naar het Ruiven gingen was ik een klein beetje zenuwachtig, maar dat ging snel voorbij omdat ik goed werd opgevangen en iedereen heel aardig voor me was. Ik mocht meedoen aan de warming-up en bij het begin van de wedstrijd de eerste bal op doel gooien. Ik besloot een sprongshot te doen en scoorde. Hopelijk bracht dat geluk.
  De eerste helft mocht ik op de bank zitten en de tweede helft op de tribune. Het was een spannende wedstrijd, maar gelukkig wonnen de White Demons! Na afloop mocht ik met het hele team op de foto en kreeg ik een shirt met alle handtekeningen. Het was een superleuke avond."
 • Iris (16 november 2019)
  "16 november was het zover! Ik mocht welp van de week zijn. Dat was zoooo leuk!  Ik mocht meedoen met de warming-up, daarna mocht ik meedoen met het groeten en ik mocht een bal op het doel van de tegenstander gooien. Hij zat erin! Ik mocht op het bankje zitten bij de dames 1, toen kreeg ik een zakje chips en een pakje sap. Tijdens ging ik mee naar de kleedkamer en hoorde ik allemaal slimme tips van de coach. Het was een hele spannende wedstrijd. Eerst stond het 8-11, maar de eindstand was 12-11! Pas in de laatste minuut kwam het winnende doelpunt! Aan het eind gingen ze allemaal roepen met mij in het midden eronder, gelukkig hadden ze gezegd dat ik mijn oren dicht moest houden! Ik kreeg ook nog een heel leuk shirt met alle namen erop en ze schreven ook nog hun namen op mijn bal met hun rugnummer erbij. Ik vond het heel leuk bij de dames 1, heel erg bedankt allemaal!" 

Wie was er Welp van de Week in het seizoen 2018-2019?

 • Thijmen (24 maart 2019)
  "24 maart was een hele leuke dag want toen mocht ik welp van de week zijn. Ik keek er erg naar uit en vond het echt super leuk! De yel mee doen, de eerste keer op doel gooien en op de bank bij al die aardige mevrouwen van de dames 1 en dan ook nog een mooi shirt krijgen en allemaal handtekeningen op mijn bal. Een dag om niet meer te vergeten en dat shirt hangt op mijn kamer zodat ik er steeds naar kan kijken." Lees meer over de belevenissen van Thijmen...
 • Karlijn (18 november 2018)
  Op zondag 18 november was het dan zover, Karlijn mocht als welp van de week naar de dames 1. Ze had er super veel zin in, en vond het ook wel een beetje spannend. Zouden de dames aardig zijn? Hoe zou het zijn om op doel van de tegenstander te gooien? Gelukkig was de spanning er al snel vanaf. Karlijn werd in de kleedkamers super vriendelijk opgevangen en mocht zelf kiezen of ze gelijk al op de bank kwam zitten, of tot het begin van de wedstrijd nog even op de tribunes. Toen ze ook nog haar eigen zakje chips mocht kiezen, was het ijs gebroken.
  Bij de aftrap van de wedstrijd stond ze daar maar mooi! En hoewel haar schot op doel net miste, rende ze trots terug om tussen de grote dames plaats te nemen op de bank. Ze kon nog net even zwaaien naar haar F1-teamgenootjes Lotte en Meeke, die meekeken vanaf de tribune. De wedstrijd was erg spannend. De White Demons DS1 liepen in eerste instantie goed uit, maar langzaam maar zeker kwam de tegenstander terug. Bij rust was de voorsprong voor onze DS1 nagenoeg verdwenen. In de tweede helft werden de spelers aan beide kanten nog fanatieker en zaten wij op het puntje van onze tribunebanken. Even leek het erop dat de wedstrijd verloren werd, maar in de laatste minuut werd dan toch nog de gelijkmaker gescoord! Oef...
  Na afloop van de wedstrijd werd Karlijn haar handbal gesigneerd door de dames, en kon die mee in de tas bij het Welp van de Week-shirt.  Super bedankt DS1 voor deze leuke ervaring! 
 • Meeke (3 november 2018)
  "Ik was zaterdag welp van de week. Het was super leuk! Maar wat is welp van de week? Dat is dat je met de Dames 1 op de bank mag zitten en je mag ook op goal schieten. Handbal is super leuk! Bedankt voor deze gezellige avond. Groeten Meeke"
  Klik hier voor de foto's (met dank aan Sebastiaan Mutsaards)

Wie was er Welp van de Week in het seizoen 2017-2018?

 • Lotte (28 januari 2018)
  "Vandaag was ik welp van de week en zag ik de dames 1 schitteren op het veld. En White Demons won ook nog eens met 14-13. Ik vond het heel erg leuk hierbij te zijn. Met vriendelijke groet van een trotse welp van de week Lotte."

Wie waren in het seizoen 2016-2017 Welp van Week?

Wie was in het seizoen 2015-2016 Welp van de Week?

Wie waren in het seizoen 2014-2015 Welp van de Week?