Teamindeling en trainingstijden jeugd

White Demons is op zoek naar nieuwe leden voor met name de jeugdteams tot en met 14 jaar. Interesse? Laat je kind dan eens vrijblijvend en gratis meedoen aan een training. Hieronder zie je het trainingsschema. Mail voor meer informatie of aanmelding proeftraining naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Jaarlijks wordt de nieuwe teamindeling vastgesteld door de TC. Hierbij worden de volgende uitgangspunten gehanteerd:

  • Het belangrijkste criterium is de leeftijd van uw kind. Hiermee proberen we ervoor te zorgen dat de kinderen een aantal jaren met elkaar kunnen spelen.
  • Daarnaast wordt ook bij de gemengde teams al gekeken naar mogelijke splitsing heren/dames met dezelfde reden als hiervoor genoemd.
  • Tot slot wordt naar het spelniveau van uw kind gekeken: als dat in grote mate afwijkt van het gemiddelde niveau van een team, kan dat een reden zijn om af te wijken van de voorgaande criteria.
  • Mocht het daarnaast nog mogelijk zijn om rekening te houden met wensen van coaches, trainers en ouders, dan zullen we dat zeker doen.

Bekijk hier de teamindeling jeugd voor het seizoen 2021-2022

Bekijk hier het trainingsschema voor het seizoen 2021-2022.

Heb je vragen over de teamindeling of de trainingstijden, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .