F-jeugd Festijn: Een ochtend vol handbalplezier!

19 september 2020 - Eindelijk... Na lang wachten kon op vandaag ook de F-jeugd weer een ochtendje handballen. Vol spanning stonden ze op het veld, samen met nog negen teams van andere verenigingen. De dag begon met de hele bups bij elkaar tijdens een groepswarming-up: vol energie springen, armen losdraaien en de bal overgooien. Nadat alles los was gegooid, gingen de kids door middel van verschillende handbalspellen lekker aan de slag. Er werd een parcours afgelegd, op goal geschoten en met de bal geoefend.

Na een uur spelplezier was het dan eindelijk zover: er mochten weer wedstrijdjes worden gespeeld! En wat zag het er weer heerlijk uit... De F-jeugd had duidelijk plezier en de ballen vlogen je om de oren. Na twee mooie potjes, konden de ouders hun kinderen weer moe, maar voldaan, in de auto mee naar huis nemen.

Handbalseizoen 2020-2021 geopend met beachclinics

22 augustus 2020 - Zaterdag 22 augustus was een schitterende ochtend om het handbalseizoen 2020-2021 te starten. Met medewerking van Handbal Nederland en Nederlandse Beach Handbal Team U16 waren er voor onze leden én niet-leden clinics op de beachvelden van White Demons. Een mooie manier om (nader) kennis te maken met beachhandbal. En een fantastische start van het handbalseizoen!!

All together now

2 mei 2020 - “We’re all in this together”. Ook in ten tijden van corona willen we samen handballen! Afgelopen weken hebben we dat op deze manier opgelost. Kijk de film en geniet van de clubsfeer van White Demons.

 

Coronamaatregelen seizoen 2020-2021

Dit handbalseizoen hebben we helaas nog steeds te maken met het coronavirus en de maatregelen die daarbij horen. We hebben alle maatregelen voor je op een rij gezet. Lees dit heel goed door! Wij vertrouwen erop dat we ons met z’n allen aan alle regels houden, zodat we kunnen blijven handballen.

Heren Senioren 3 kampioen zaalhandbal 2019-2020!

20 mei 2020 - Niet alleen onze D3-jeugd heeft het zaalseizoen afgesloten met een kampioenschap. Ondanks het rare einde van de competitie door het coronavirus mogen ook de heren van HS3 zich kampioen voelen.

Wat een mooi samenspel heeft dit team laten zien dit seizoen. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan dit kampioenschap. Ook spelers uit de B-jeugd hebben uitstekend hun best gedaan; hun hulp was zeer welkom en ook nodig door de vele blessures. Maar zelfs de geblesseerde heren assisteerden de coach, waardoor de teamspirit intact bleef. Met maar één keer een verlies, één gelijkspel en 13 gewonnen wedstrijden was het ook voor de supporters een mooi seizoen om naar te kijken. Hopelijk wordt het volgende seizoen net zo mooi, maar dan met een mooiere afsluiting inclusief bloemen en een schaal.

Heren, namens alle leden van White Demons van harte gefeliciteerd!!

D3 kampioen zaalhandbal 2019-2020!

20 april 2020 - Als een groep jonge honden begonnen de elf jongens aan het seizoen. Met acht jongens komende van de E, een jongen die nog nooit had gehandbald en twee tweedejaars D was er meteen een basis voor iets moois.

Bij de D begint het spelletje steeds meer op echt handbal te lijken, iets waar een aantal in het begin moeite mee had. Meer vaste posities, meer afspraken, discipline en meer teamwork. Iets wat nodig is om echt samen te kunnen presteren. Maar dit werd allemaal goed opgepakt en onder begeleiding van een gedreven trainer, enthousiaste coaches en mogelijk nog enthousiastere ouders werd het een geweldig en leuk seizoen. Naast de gebruikelijke handbaltrainingen zijn er ook trainingen gevolgd bij Piazza, met daarnaast nog een Hapkido les, waarbij hard werken en plezier voorop stonden.

Iedere week leek de teamgeest te groeien en werd het spel beter. Samenspel ging steeds beter, de keepers groeiden in hun rol en iedereen gunde elkaar de kans op weer een doelpunt. Ondanks dat sommige wedstrijden met groot verschil werden gewonnen, was er altijd respect naar de tegenstander.

Halverwege was er al het herfstkampioenschap, wat gevierd werd met een avondje JumpXL en een medaille. 

De laatst gespeelde wedstrijd was het team nog geen kampioen. Na enkele dagen, na het eerste bericht van het coronavirus in Nederland werd er afgegroet met de voeten, wat enkele kinderen maar raar vonden. De dag erna speelde de nummer twee op de ranglijst gelijk, wat niet zo vaak voorkomt bij handbal en het kampioenschap van de D3 was een feit. Uiteindelijk werd het kampioenschap met maar één verliespunt en een doelsaldo van +156 overtuigend binnen gehaald.

Dus, als het handbal weer opgepakt kan worden, zal er alsnog een bescheiden kampioensfeestje gevierd worden. Namens alle leden van White Demons van harte gefeliciteerd!