E1 en D2 sluiten seizoen 2020-2021 sportief af

17 augustus 2021 - Om het seizoen 2020-2021 af te sluiten hebben de E1 en D2 gezamenlijk een activiteit georganiseerd. En wat is dan leuker om een wedstrijd te spelen met / tegen de eigen ouders. Zo kan onze jeugd eens even laten zien wat een potje handbal is en dat je daar een behoorlijk conditie voor moet hebben. Het was een heerlijk weertje, de sfeer was toppie en ondanks het bizarre sportseizoen heeft de E- en D- jeugd een gezellige afsluiting van het handbalseizoen gehad. 

ACTIE: Unieke 013 sneakers

Op basis van de vele positieve reactie op de aankondiging van deze actie in het Brabants Dagblad, heeft White Demons besloten mee te doen. Er worden in eerste instantie 500 paar schoenen geproduceerd. (Er doen meerdere verenigingen mee) De €13 donatie van de verkochte schoenen is voor White Demons. De schoenen zullen eind juni in Nederland zijn. Deze 500 paar bestaan uit alle 5 de kleuren, in alle beschikbare maten, van zowel de heren- als de damesschoen. Wellicht blijft het beperkt tot deze 500 paar en worden dit collectors items!

Voor diegenen die de schoenen graag willen zien en passen, kunnen we kijken of we - na levering eind juni - een bijeenkomst kunnen plannen. Je bespaart dan verzendkosten, kan de schoen passen en kan ze direct meenemen. Online blijft de keuze vrij. 

Hoe werkt het?
De verkoop start binnenkort via www.tilburgstappers.nl en de daaraan gekoppelde webshop van de fabrikant. Bij de bestelling kan je aangeven dat er  €13 (per paar) mag worden gedoneerd. Je ontvangt een factuur van de fabrikant voor Tilburg Stappers van €90 bestaande uit €77 (incl. BTW) voor de schoenen en €13 donatie aan de club naar keuze + verzendkosten.

    

 

In memoriam - Peter de Haan

22 februari 2021 - Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Peter de Haan. Peter was een gewaard lid en scheidsrechter van onze vereniging. Wij wensen Caro, Sarah en Lenne heel veel sterkte!

Verenigingsdag ter afsluiting seizoen 2020-2021

18 juli 2021 - Afgelopen zondag hebben we als vereniging samen het seizoen op fantastische wijze afgesloten. Om 15.00 uur startte het jeugdtoernooi, waarbij alle jeugdteams door elkaar gehusseld werden. Deze nieuwe gevormde teams luisterden naar veelbelovende namen als ‘ Stokbroden’ en ‘Kipfiletjes’. Leuk was het in ieder geval.

Na de sportieve inspanning was het tijd om trouwe leden te huldigen die al 25 jaar lid zijn van White Demons. Ook ‘onze’ Ivo werd gehuldigd als Vrijwilliger van het jaar. Chapeau, en welverdiend.
Voordat de bbq startte, is de nieuwe signing aan De Kraacht nog onthuld. Zo is onze opgeknapte kantine nóg mooier, én kan iedereen zien dat er ook een prachtige handbalvereniging in het dorp is.

Dank aan de organisatie, de vrijwilligers, de trainers en alle sportieve inzet van dit seizoen. Rust uit, geniet van de vakantie en volgend seizoen pakken we graag op, waar we gebleven zijn!

  

Veilig sporten is belangrijk!

22 april 2021 - Sinds half april hangt er op sportpark De Rauwbraken aan ons clubhuis De Kraacht op twee plaatsen een bord met de regels, bedoeld om pesten te voorkomen. 

Pesten komt overal en te vaak voor. Sportverenigingen zijn daarop helaas geen uitzondering. Om dit tegen te gaan in onze vereniging, is onder meer het pestprotocol opgezet. Dit protocol helpt bij het tijdig signaleren van pestgedrag en om de betrokkenen op de juiste manier te benaderen. Het stelt onze leden en vereniging in staat om adequaat op te treden tegen pestgedrag. Op deze manier staan we als leden en vereniging samen sterk tegen pesten en sport iedereen met plezier! 

Het pestprotocol is een van de aspecten uit onze gedragscode tegen agressie, intimidatie en grensoverschrijdend gedrag. White Demons is een vereniging waar sportplezier centraal staat. Daarbij zijn sportiviteit en respect zeer belangrijk, zowel in het veld als langs de lijn. 

  

Uitslag online spelshow en trekking Club van 100

18 januari 2021 - De online spelshow op 15 januari was een succes, zoals we uit jullie positieve reacties begrepen! Zelfs met de echo (probleem is gevonden, dus daar hebben we volgende keer geen last meer van). Graag bedanken we alle deelnemers voor de deelname. 

De prijswinnaars van de online spelshow hebben inmiddels allen hun prijs ontvangen, proficiat nogmaals! Met de prijswinnaars van de club van 100 wordt binnenkort contact opgenomen (of dit is reeds gebeurd). Wij gaan ons beraden op de het volgende online evenement wat we voor jullie kunnen organiseren. Heb je suggesties, laat het weten en we gaan er naar kijken. 

**Prijswinnaars jeugd spelshow** 

  • 1e prijs Sanne van A.
  • 2e prijs Sam van G.
  • 3e prijs Bente van G.
  • Foto prijs Sophie D.

**Prijswinnaars senioren spelshow**

  • 1e prijs Hein van R.
  • Foto prijs Anouk P. en Niels V. (Larissa V.)

**Prijswinnaars club van 100**

  • €25,- Frans van de P., Peter M., Iefke V., Hanneke van de H., Jochem D.
  • €50,- Annyka van der S., Igor en Monique M., Ad van de W., Willem van L., Stefan van A.
  • €125,- Thijs F., Mario J.
  • €250,- Nicole van E.