De spreekbeurt van Thijmen over handbal

28 mei 2019 - Thijmen heeft zijn spreekbeurt over handbal gedaan. Hoe stoer is dat? Hij vertelt er zelf over:

"Ik ben Thijmen Nanning en ik ben net 9 jaar geworden. Ik wilde altijd graag op voetbal maar daar was een wachtlijst van een heel seizoen. Omdat mijn nichtjes Lotte en Sophie op handbal zitten vroeg mijn tante of ik dat niet leuk zou vinden. Na 3 proeflessen was ik verkocht, wat een leuke sport is handbal!

Ik ben dit seizoen begonnen in de F en vind zowel de trainingen van Bieke en ome Jochem als de wedstrijden super leuk. Vooral keepen vind ik leuk, maar scoren doe ik natuurlijk ook graag. Sinds een paar maandjes mag ik op maandag ook meetrainen bij de E en mag ik regelmatig wat wedstrijden meespelen bij de E. Ik vind dat heel gaaf want dat is op een groot veld en dan kan ik lekker rennen. Na deze grote vakantie ga ik helemaal naar de E over samen met Meeke en mijn nichtje Sophie. Leuk dat we samen blijven in het team want ik vind dat wel gezellig. 

24 maart was een hele leuke dag want toen mocht ik welp van de week zijn. Ik keek er erg naar uit en vond het echt super leuk! De yel mee doen, de eerste keer op doel gooien en op de bank bij al die aardige mevrouwen van de dames 1 en dan ook nog een mooi shirt krijgen en allemaal handtekeningen op mijn bal. Een dag om niet meer te vergeten en dat shirt hangt op mijn kamer zodat ik er steeds naar kan kijken. 

Daarna kwam de volgende leuke activiteit het handbalkamp. Met de bus op pad zonder mijn ouders. Mijn moeder vond het spannender dan ik zelf. Veel spelletjes, laat opblijven, lekker snoepen, het was geweldig. Jammer dat dit maar 1 x per jaar is.

Afgelopen week moest ik mijn spreekbeurt doen op school en ik deed hem over handbal. Van Sebastiaan kreeg ik de vlag van de White Demons om op te hangen. Ik heb veel kunnen vertellen over de sport en hoe leuk deze club is. Ik had een goed gekregen van mijn juf omdat ik er al zoveel van weet en er zo enthousiast over kon vertellen. 

Mijn moeder werd een aantal weken geleden gebeld door de voetbalclub dat er plaats was maar nee bedankt, handbal is veel toffer!!!"