Vriendjes- en vriendinnetjeswedstrijd een succes!

2 november 2019 - Afgelopen zaterdag was het zover, alle kinderen van de F-jeugd mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen om eens te komen proeven van het handbalspel.

Om 9.00 uur waren er in totaal 17 kinderen die gezellig mee wilden doen. We begonnen met een warming-up, even rennen om warm te worden voor de wedstrijdjes. Daarna eens kijken wat je nou met die bal moet doen, je voet naar voren en je arm omhoog en ver gooien samen. Dat ging al goed zeg! En wat zijn al die regeltjes nou allemaal? Eventjes uitleggen hoe het allemaal moet dan maar! De kinderen die al lid zijn konden heel goed vertellen wat je allemaal wel en niet mag.

En daarna was het dan eindelijk tijd om een echte wedstrijd te gaan spelen. 3 teams hebben we gemaakt en we hebben 3x10 minuten tegen elkaar gehandbald. Wat was het leuk om jullie allemaal bezig te zien, allemaal lekker veel op en neer gerend, op doel geschoten en soms zelfs gescoord!! Pfoe, en toen was het helaas alweer afgelopen. Met nog wat lekkers op de tribune sloten we een heel leuk handbal-uurtje af.

Als je het leuk vindt om nog eens mee te komen trainen, ben je altijd welkom bij de training op dinsdagavond (17.30 uur).