Afspraken rondom trainingen en wedstrijden

Afmelden
Onze leden kunnen op trainers en coaches rekenen. Kunnen zij dat ook op jou? We verwachten dat je bij elke training en wedstrijd aanwezig bent. Mocht je 'n keer niet aanwezig kunnen zijn, dan graag tijdig afmelden bij je trainer of coach. Jeugdleden dienen dit door hun ouders te laten doen (bij voorkeur telefonisch). Bij een wedstrijd uiterlijk op donderdag voor de wedstrijd afmelden (maar liever eerder), zodat vervanging geregeld kan worden. Bij een training uiterlijk 2 uur vantevoren afmelden (overmacht uitgezonderd): de trainer bereidt niet voor niets een training voor en moet daarom weten op hoeveel spelers/speelsters hij kan rekenen.

Op Tijd
Een goede voorbereiding voor trainingen en wedstrijden is het begin. Ben op tijd aanwezig: Voor de training: minimaal 5 minuten voor aanvang omgekleed aanwezig (en zorg dat je je sanitaire stop al hebt gemaakt). Voor wedstrijden: minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig, zodat je minimaal 20 minuten voor de wedstrijd omgekleed bent (je moet immers nog warmlopen en de coach wil nog een praatje houden). Bij uitwedstrijden gezamenlijk vertrek op de afgesproken tijd.

Kleding en sieraden
Je bent het visitekaartje van de vereniging. Een team dat eensgezind is gekleed, straalt klasse uit. Zorg dat je kleding pico-bello in orde is. Shirts voor de wedstrijden worden door White Demons beschikbaar gesteld en behoren in de broek gedragen te worden. Deze worden door de teamleden (of hun ouders) op toerbeurt gewassen volgens een vooraf opgesteld schema. Zie hier meer info over de clubkleding. Bij de trainingen ben je altijd gekleed in een T-shirt en korte broek. Keeper mag lange broek en lange mouwen. Horloges, sieraden en piercings moeten af/uit tijdens de trainingen en wedstrijden. Oorbellen afplakken met tape mag eventueel. Lange haren hangen niet los.

Tijdens trainingen
Alle oefeningen worden door iedereen meegedaan, tenzij er een medische noodzaak is dat iemand de oefening niet kan doen. Meld dit vooraf aan de trainer.

Hygiëne en douche
Vanuit het oogpunt van hygiëne is het verplicht om na elke training en wedstrijd te douchen in de kleedkamer. Noodzakelijke uitzonderingen zijn mogelijk in goed overleg met de trainer en/of coach. Laat kleedkamer netjes achter.

Vervoer
In het begin van het seizoen wordt door de teamcoördinator een schema opgesteld waarin het vervoer per toerbeurt is geregeld (voor jeugdleden door de ouders). Het is mogelijk om te ruilen, maar houdt de teamcoördinator op de hoogte. Tijdens het veldseizoen is vertrek vanaf parkeerterrein van sportpark De Rauwbraken (voor auto's toegankelijk via de Koningsoordlaan). Tijdens het zaalseizoen is vertrek vanaf sporthal 't Ruiven.