Lidmaatschap

Lid worden
We verwelkomen je graag als lid van White Demons. Hier vind je het inschrijfformulier. Dit formulier kun je downloaden via je webbrowser en invullen. Daarna kun je het formulier afgeven bij of inscannen en opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De pasfoto ontvangen we bij voorkeur apart digitaal. Bij het inschrijfformulier hoort ook een toestemmingsverklaring, waarin je kan aangeven hoe wij met je gegevens mogen omgaan. Meer hierover kan je lezen in ons privacy statement.

Proeftraining
Iedereen die overweegt om lid te worden, kan vrijblijvend 3 trainingen mee doen en daarna beslissen om lid te worden. Om wedstrijden te mogen spelen, moet je geregistreerd zijn als lid en ingeschreven zijn bij het NHV. Aanmelden voor een proeftraining kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Inschrijfgeld en contributie
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 en wordt verrekend met de eerste contributiefactuur. De contributie voor 2021-2022 (peildatum leeftijd 31 december) bedraagt:

Senioren           vanaf 19 jaar en ouder  € 305,00
A-jeugd    van 17 en 18 jaar  € 260,00
B-jeugd    van 15 en 16 jaar  € 240,00
C-jeugd  van 13 en 14 jaar  € 215,00
D-jeugd  van 11 en 12 jaar  € 195,00
E-jeugd  van 9 en 10 jaar  € 180,00
F-jeugd  van 7 en 8 jaar  € 150,00
Kabouters  van 6 jaar en jonger  € 140,00
Recreanten   € 100,00
Rustend lid   € 50,00
Trainend lid   helft normale contributie

Voor eventuele vragen over de contributie, kun je contact opnemen met de penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Verenigingsjaar
Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Opzegging is mogelijk tot 3 maanden voor het einde van het verenigingsjaar (dus uiterlijk 31 maart) bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het tijdig opzeggen is nodig, omdat al in april de teams aan het NHV opgegeven moeten worden voor het daaropvolgende wedstrijdseizoen.

Wat krijg je voor je contributie
Een zaal- en veldcompetitie (dit laatste met name voor de jeugd), vaak de mogelijkheid om twee keer per week te trainen, inclusief een wedstrijd voor de competitiespelers. Ongeveer 10 maanden per jaar kun je actief met handbal bezig zijn. Het veldseizoen begint na de zomervakantie tot 1 oktober en gaat verder vanaf april tot de zomervakantie. De trainingen en wedstrijden vinden dan plaats op de verharde handbalvelden bij sportpark De Rauwbraken, waar je ook ons clubgebouw De Kraacht kunt vinden. Het zaalseizoen loopt circa van oktober tot en met maart. De trainingen en wedstrijden zijn dan in het algemeen in sporthal 't Ruiven. Elk spelend lid is ook lid van de NHV (Nederlands Handbal Verbond). Via de NHV ben je tegen ongevallen verzekerd.

Meer info
Voor nadere informatie omtrent de vereniging of voor het aanmelden voor een proeftraining, kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je nog niet ouder bent dan 17, of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  als je ouder bent dan 17. Daarnaast kun je meer informatie vinden in het infoboekje en het huishoudelijk reglement. De statuten zijn op te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wijzigingen contactgegevens
Adreswijzigingen of wijzigingen in telefoonnummer of e-mail graag doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .