Clubgebouw De Kraacht

Er zijn vele vrijwilligers actief in het beheer van ons clubgebouw De Kraacht.

Tijdens het veldseizoen, worden de volgende zaken geregeld:

  • Beheer kleedkamers en materiaalhok: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Doorspoelen leidingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Beheer lijnen en goals: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Beheer bar, planning bardienst en planning schoonmaak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schoonmaak
Eenmaal per week, op woensdagavond van 19.00 tot ca 20.30 uur, worden de kleedkamers en kantine in De Kraacht schoongemaakt. Ieder lid is, conform huishoudelijk reglement, verplicht om hieraan een bijdrage te leveren. 

Bar
Op trainingsavonden en wedstrijddagen op sportpark De Rauwbraken is de bar open. Op woensdag is de schoonmaakavond gepland. Op zaterdag en zondag wordt de bar drie kwartier voor de eerste wedstrijd geopend door diegene die ingepland staat voor de bardienst. De sleutels voor de bardienst kunnen opgehaald worden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wanneer je niet kunt, ruil dan tijdig met een ander, zodat we niet op het laatste moment voor problemen staan. Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (013-5334417 / 06-20556132).