Overige vrijwilligers

Sponsorcommissie
Miranda Verschuren en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  houden zich bezig met sponsorwerving.

Jeugdcommissie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Marco Vugts en Annyka van der Schoot bemensen de jeugdcommissie. Deze commissie organiseert onder andere het Jeugdkamp (zie Foto's), een disco, het Schoolhandbaltoernooi en Welp van de week.

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie bestaat uit Martin Vissers, Romy Jonkers, Evi Joosen, Stefan van Alphen, Kristel Bertens, Dennis van Gurchom, Dirk Leijten. De activiteitencommissie organiseert onder andere het openingsfeest, het lentefeest en de Club van 100.

Actiecommissie
De actiecommissie coördineert dat de verschillende acties (Grote Club Actie, Textielactie, Meimarkt) georganiseerd worden. Aanspreekpunten zijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Rob Govers en Carolien Segers.

Ledenwerving
Met ledenwerving houden zich bezig Evelien Vromans, Sebastiaan Mutsaards, Jolanda Bouwens, Niels de Rooij.

Vrijwilligerscommissie
De vrijwilligerscommissie regelt de zaken rondom het vrijwilligerssysteem en bestaat uit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Vertrouwenspersoon
Als White Demons willen we een vereniging zijn waar iedereen zich welkom en thuis moet kunnen voelen. Als je dit niet zo ervaart, dan is een vertrouwenspersoon er voor jou om dat weer mogelijk te maken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijn onze vertrouwenspersonen. 

Handballen
Bij Ad Kolen kun je handballen kopen: zie voor meer informatie bij Handbal benodigdheden